Home arrow Home
Home
Over L&M sociale zekerheid

Stop ziekteverzuim L&M adviseert en begeleidt organisaties op het terrein van sociale zekerheid, bij de optimalisering van risicobeheersing en schadelastbeperking rond ziekte en arbeidsongeschiktheid en bij een betere benutting van de opbrengsten van sociale zekerheidsregelingen zoals het vangnet ziektewet en subsidiemogelijkheden. 

Hier kunnen sommige organisaties nog flinke slagen maken. Onze ondersteuning wordt gewaardeerd vanwege de continue veranderingen in wet- en regelgeving maar ook door de complexiteit van de WIA wetgeving en de steeds verdergaande privatisering van de sociale zekerheid. 

Verder voeren wij als professioneel rechtshulpverlener met succes jaarlijks vele tientallen bezwaar en beroepszaken rond WIA kwesties. Wij doen dat meestal in opdracht van werkgevers maar ook namens werknemers.

Velen zien L&M als specialist op het gebied arbeidsongeschiktheid en de wetgeving zoals de Ziektewet, de WAO en de WIA. Wij adviseren en trainen organisaties echter ook op het gebied van verzuimpreventie, re-integratie, eigenrisicodragen WGA en bij het maken van keuzes op beleids- of casuïstiekniveau rond arbeidsongeschiktheid.  

Wij werken landelijk vanuit onze vestiging te Heemstede.

Bereikbaarheid:

L&M sociale zekerheid  Spaarnzichtlaan 3 2101 ZL Heemstede. telefoon: 023-5474457 

uw Wij zijn tot 24 april as. alleen bereikbaar via 06-16794122

 

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap