Home arrow Privacy

Privacy reglement

Omgaan met persoonlijke gegevens is inherent aan ons vak. Wij zien het als onze plicht hier zeer zorgvuldig en discreet mee om te gaan. L&M sociale zekerheid is er ook verantwoordelijk voor te voldoen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) en derhalve geheel volgens de eisen hiervan te handelen.

In het kader van onze adviesactiviteiten vragen wij u om persoonlijke gegevens. Dit zijn gegevens van uw medewerkers, uw organisatie of van samenwerkende derden.

Wij gebruiken deze gegevens alleen voor de doelstelling, waarvoor ze ter beschikking zijn gesteld. De bescherming van de privacy is belangrijk voor uw medewerkers, voor uw organisatie en voor ons. Wij gaan daarom zorgvuldig met de gegevens van uw medewerkers, uw bedrijf en de gegevens van derden om.

Onze systemen en programma's zijn goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten ons bedrijf toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Ook stellen wij geen informatie en/of adresbestanden beschikbaar aan derden en gaan wij zeer zorgvuldig om met de privacy van de bezoekers van onze site.

L&M sociale zekerheid doet aan site optimalisatie en hiertoe worden geanonimiseerde gegevens bijgehouden en bewaard. Deze zijn nooit op de persoon te herleiden.

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap