Home arrow Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers

Regelmatig krijgen wij de vraag, voor welke partijen werkt L&M? Onze opdrachtgevers zijn branche-organisaties en werkgevers uit de gezondheidszorg, welzijn en andere sectoren. Hieronder een kort overzicht.

Branche-organisaties landelijk                                                                                                Enkele voorbeelden van landelijk opererende organisaties waarvoor wij workshops hebben verzorgd zijn GGZ-Nederland en de NVZ nederlandse vereniging van ziekenhuizen. Maar wij zijn ook in andere sectoren actief bijvoorbeeld voor de VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielen-branche in Nederland en de VHG, de belangenbehartiger en adviseur van groene ondernemers, hoveniers, groenvoorzieners en NOLOC, de vereniging voor loopbaanprofessionals.

Branche-organisaties regionaal                                                                                                       Binnen de zorgsector werken wij op regionaal niveau voor o.a. Zorgpleinnoord (Groningen & Drenthe), Ventura Friesland, Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg regio Amsterdam (SIGRA), de Vereniging Bedrijfstak Zorg Kennemerland (VBZ) en Zorg & Welzijn Haaglanden.  

Instellingen en bedrijven in de zorg o.a.  

Ziekenhuiswezen  Geest. Gez. zorg  V&V sector  Thuiszorg Overig 
Rode Kruis Ziekenhuis  GGZ Buitenamstel Cordaan Aveant Utrecht  Fokus
Med. Centrum Alkmaar GGZ Oost Brabant  ViVa Zorggroep  Thuiszorg Groningen Philadelphia 
Zorgsaam Z' Vl'deren GGZ W. N. Brabant ZC Aelsmeer Thuiszorg Midden Gelderland  OCK-het Spalier 

Overige                                                                                                                             Opdrachtgevers van L&M vinden we ook in de onderwijssector o.a. Wageningen Universiteit & Researchcentrum en de Haagse Hogeschool. Opdrachtgevers in de commerciële sector zijn o.a. Océ Nederland BV, Schouten Zekerheid BV, Stayokay Nederland, Huibers Isolatiesystemen, Bausch & Lomb en Middelkoop Beverwijk BV.     

Meer informatie: tel: (023) 5474457 mobiel: (06) 16794122 e-mail:   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

 

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap