Home arrow Advisering
Advisering

L&M sociale zekerheid adviseert organisaties over risico's en problematiek rondom personeel. Dit blijft niet beperkt tot het geven van advies maar wij leveren ook praktische oplossingen waardoor u tijd en kosten kunt besparen.

Belangrijkste steekwoorden: Risicobeperking rond arbeidsongeschiktheid, kostenbesparing, PEMBA, herverzekering WIA, opbrengstmogelijkheden sociale zekerheid en subsidies.

Ziekteverzuim en WIA instroom blijven stabiel maar de kosten blijven hoog, kosten die ook in nieuwe WIA wetgeving ten laste komen van de werkgevers. Wilt u uw kosten en risico's beperken bekijk dan de mogelijkheden van onze WIA check?

Ook kan L&M u op professionele wijze bijstaan wanneer het gaat om coaching van uw medewerkers of leidinggevenden. Bij geschillen met één van uw medewerkers biedt L&M de mogelijkheid om professionele mediators in te zetten om het conflict zo vroeg mogelijk op te lossen.

Verder kan L&M adviseren over overige P&O diensten en personele aangelegenheden. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over specifieke kennis op gebied van de Wet Verbetering Poortwachter, Wet Verlenging Loondoorbetaling bij Ziekte, de Ziektewet, WAO, WIA en arbeidsrecht. Kennis die wij kunnen inzetten zodra en wanneer dat nodig is. Deze inzet kunnen wij leveren op uurbasis maar op ook abonnementsbasis door middel van onze adviesdesk.

U leest hier meer over op de volgende pagina's.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze adviesdiensten? Neem dan contact op met ons.

Telefoon: (023) 5474457 en of (06) 16794122 e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap