Home arrow Advisering arrow WIA advies
SV-abonnement

P&O-medewerkers en leidinggevenden ervaren regelmatig dat de wet- en regelgeving rond arbeidsongeschikheid complex is en maar ook aan verandering onderhevig is. Ook arbeidsrechtelijk is op dit gebied veel te doen. Is bijblijven nog wel een optie?

Kunt u gestelde vragen nog steeds beantwoorden?  Is uw antwoord niet volmondig ja, dan is het SV-abonnement van L&M sociale zekerheid een uitkomst. Met een SV-abonnement krijgt u ondersteuning bij vragen en problemen op het complete terrein van de sociale zekerheid. U hoeft daardoor minder tijd te steken in het oplossen van complexe casuïstiek, het volgen van actuele jurisprudentie en wijzigingen in wet- en regelgeving. 

Voorwie: Het SV-abonnement wordt gebruikt door P&O-medewerkers, beleidsmede- werkers, preventiemedewerkers en casemanagers. 

Vragen waar het SV-abonnement antwoord op geeft:

  • Onze werknemer is twee jaar ziek en deels gere-integreerd hoe nu verder met het contract en de loondoorbetaling?
  • Moet ik bezwaar aantekenen tegen een UWV besluit?
  • Wanneer zijn onze re-integratieverplichtingen voldoende ingevuld?
  • Een werknemers heeft zich ziekgemeld door een arbeidsconflict! Hoe nu verder?
  • Wat zijn de belangrijke aspecten bij de keuze over eigenrisicodragen WGA?  

Hoe werkt het SV-abonnement:  U kunt uw vragen en ingewikkelde problemen op het gebied van de sociale zekerheid voorleggen aan onze specialisten. Dit kan per mail of per telefoon. Binnen 24 uur heeft u een antwoord op uw vragen. 

Nieuwsbrief: Als abonnee ontvangt u tevens onze maandelijks nieuwsbrief met actuele informatie. Wij attenderen u op actuele wetswijzigingen en jurisprudentie en houden u zo alert bij belangrijke ontwikkelingen en wetswijzigingen.  

Vragen:  Wilt u meer weten, bel dan met L&M: 023-54744457. Elke werkdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Informatie: Meer informatie over het SV-abonnement is op aanvraag ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) verkrijgbaar.

Offertebasis: Vragen waarvoor voor dossieronderzoek, correspondentie met derden of bezoeken noodzakelijk zijn vallen niet onder het SV-abonnement. Wilt u gebruikmaken van onze expertise dan zullen de vragen op basis van uurtarief afgehandeld worden.

 

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap