Home arrow Deskundigheidsbevordering
Deskundigheidsbevordering

Dynamische bedrijven komen niet altijd toe aan kennisonderhoud of beter zelfs het opwaarderen van kennis. Toch is gerichte deskundigheidsbevordering van groot belang. L&M kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren in de vorm van trainingen en themabijeenkomsten voor personeelsfunctionarissen, casemanagers en leidinggevenden, de aanspreekpunten voor verzuimende werknemers.

L&M verzorgt trainingen over sociale zekerheid, verzuimbeperking, re-integratie, verhoging van uw opbrengsten en de arbeidsrechtelijke aspecten die hiermee samenvallen.De duur van de trainingen kan sterk verschillen, van meerdere dagdelen tot twee uur. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever.

Onze programma's laten ruimte voor discussie en inbreng van eigen praktijkervaringen van de deelnemers. De deelnemers ontvangen een syllabus met de sheets en overige relevante informatie.

Wij bieden zowel standaard - als maatwerkoplossingen.Specifieke wensen voor een programma? Wij stellen het gewenste programma graag voor u samen

Meer informatie

Contact tel: (023) 5474457 mobiel: (06) 16794122 e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

U vindt de beschrijvingen van de trainingen door op de button trainingsmogelijkheden te drukken.

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap