Home arrow Deskundigheidsbevordering arrow Trainingsmogelijkheden arrow Beter grip op ziekteverzuim
Beter grip op ziekteverzuim

Heeft uw organisatie voldoende grip op het ziekteverzuim? Of kunnen uw leidinggevenden meer kennis over de wet- en regelgeving, de valkuilen, de do’s en dont’s en veel praktische tips gebruiken? Dat is wat deze training inhoudelijk te bieden heeft!

De inhoud

Bij arbeidsongeschiktheid komt veel kijken. Tijdens deze training besteden wij veel aandacht aan het verzuimproces gedurende de eerste twee jaar van (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Maar wij behandelen ook de gevolgen van verzuim en uw verantwoordelijkheden na twee jaar ziekte. Het maakt veel uit of de zieke werknemer in de IVA of in de WGA terechtkomt of minder dan 35% arbeidsongeschikt wordt beoordeeld.

Diverse begrippen passeren de revue. Zoals eigenrisicodragen WGA, de functionele mogelijkhedenlijst, de betekenis van geen benutbare mogelijkheden, noodzaak voor optimale re-integratie, het afsluiten van het 1e spoor, tijdig opstarten van het 2e spoor, UWV loonsanctie, de WIA-aanvraag, enz.

Allemaal zaken die geen dagelijkse kost zijn voor managers maar die wel frequent voorbij komen. Ook aspecten die pas na 2 jaar ziekte komen kijken zoals de WIA-beoordeling, loonsanctie en hoe verder met de arbeidsovereenkomst (aanpassen of beëindigen) komen in deze training ruim aan bod.

Het resultaat

De deelnemers ontvangen gedurende deze training actuele en bruikbare kennis rondom de wet- en regelgeving en krijgen veel praktische tips.  Tijdens deze training is voldoende tijd zijn om vooraf ingebrachte casussen te behandelen.

Datum, locatie en tijd

Deze training staat geprogrammeerd voor donderdag 23 mei 2013 in Hoofddorp  Locatie Crown Business Center.  Ontvangst om 9.15 uur en afloop rond 16.15 uur.

De training zal verzorgd worden door Ad van Lieshout

In-company training

Bij in-company trainingen bepaalt de praktijk binnen uw organisatie mede de inhoud van deze training.  Meer informatie mail dan met   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  U kunt ook bellen naar 023-5474457.   

 
HomeVoorwaardenDisclaimerPrivacySitemap